Den gamle by St. Paul ligger 10 minutter fra huset på cykel.

Byen er en af de smukkeste og mest pittoreske landsbyer i området. Det er samtidig en af de mest intakte middelalderlandsbyer i hele regionen. Alt er velholdt. Omgivet af bymure opført i 1536, som alle intakte. 
St. Paul er en kunstnerby. Det er her man finder, Auberge Colombe d’Or, en af Sydfrankrigs mest berømte restauranter. Stedets oprindelige ejer Paul Roux var en passioneret kunstelsker. Da han i 1920 åbnede stedet valfartede fattige og ukendte kunstnere som Pablo Picasso, Georges Braque, Paul Cézanne, Joan Miró, Marc Chagall, Henri Matisse, Colette og Jaques Prévert hertil for at spise, drikke og hygge sig med hinanden. Alle følte sig tiltrukket af stedet, men det var ikke altid, at de fattige kunstnere kunne betale regningen. Så lagde de en tegning eller et maleri i stedet. I dag hænger alt hvad han har købt, byttet sig til eller blot fået foræret overalt i kroen. Kroen rummer derfor i dag en af fornemste private samlinger fra 1900-tallet. Auberge Colombe d’Or er et fremragende og yderst eksklusivt spisested.

Seværdigheder

| Svar

Nyeste kommentarer

13.09 | 13:01

Is het huis nog vrij van 23 tot 26 september?

19.07 | 09:33

Hvad er prisen for at leje i højsæsonen:))

09.02 | 11:23

Hej Søren,
Det er jeg ked af for det er desværre optaget igen i år. Der er optaget fra uge 25-34. Du må endelig vende tilbage næste lidt tidligere.
Mvh Dorte

09.02 | 10:40

Hej Dorte
Jeg vil høre om jeres hus er ledigt i uge 27 eller 28 Jeg spurgte også sidste år. Der var det desværre optaget - måske er jeg mere heldig i år