Nice, Monaco og Milano
Nice
Nice er hovedstaden i Alpes Maritimes og med sine knapt 350.000 indbyggere også Frankrigs 5. største by. Oplev Nices gamle bydel med masser af lækre restauranter, små butikker og brostenslagte stræder. Det er også i den gamle bydel man finder blomstermarkedet og antikvitetsmarkedet om formiddagen. Herfra kan man komme op på det gamle slot hvor man har udsigt over hele byen og havnen.
Pragtfulde Nice
Monaco
Oplev det pragtfulde fyrstedømme Monaco på kun 2 kvm. Den overdådige havn med de vildeste både, det gamle kasino, Hotel de Paris som er indbegrebet af luksus, musee Oceanographique, som er et af de mest ansete akvarier i verden, fyrstens palads, den gamle bydel eller tag det lille tog rundt på en byrundtur og oplev det hele siddende.
Milano
Milano er Italiens modemekka og Italiens økonomiske hovedstad. Det tager kun ca. 3 timer at køre til Milano for at opleve alle de eksklusive butikker. Milano er incl. forstaderne den største by i Italien. Desuden ligger det verdensberømte operahus Teatro alla Scala, som regnes blandt de tre bedste operahuse i verden.

| Svar

Nyeste kommentarer

13.09 | 13:01

Is het huis nog vrij van 23 tot 26 september?

19.07 | 09:33

Hvad er prisen for at leje i højsæsonen:))

09.02 | 11:23

Hej Søren,
Det er jeg ked af for det er desværre optaget igen i år. Der er optaget fra uge 25-34. Du må endelig vende tilbage næste lidt tidligere.
Mvh Dorte

09.02 | 10:40

Hej Dorte
Jeg vil høre om jeres hus er ledigt i uge 27 eller 28 Jeg spurgte også sidste år. Der var det desværre optaget - måske er jeg mere heldig i år